K.R.T. voda kúrenie plyn

Babie leto si nás rozmaznáva poslednými teplými lúčmi a každý z nás si to užíva plnými dúškami. Ale keďže my v KRTe sa snažíme myslieť vždy o pár krokov dopredu je nám jasné, rovnako ako aj vám, že zima sa nezadržateľne blíži. Preto vám chceme pripomenúť, že už dávno nie sme len dizajnové kúpeľňové štúdio ale pod našu značku spadá  aj oddelenie K.R.T voda, kúrenie, plyn. Takže počas výberu svojej kúpeľne môžete zabiť dve muchy jednou ranou a vybrať si u nás aj ohrievač, kotol, záhradnú hadicu alebo si vybrať z širokého vodoinštalačného a kúrenárskeho sortimentu.

Široká ponuka produktov kúrenia a vodoinštalačného materiálu

Chýba vám len štuplík do umývadla, potrebujete vyriešiť celé kúrenie vo vašom dome, alebo sa poradiť pri výbere vhodného čerpadla? Pre našich predajcov je to hračka. V rámci nastupujúcej sezóny sa aktuálne zameriavame na prezentáciu širokej ponuky vykurovacích kotlov, ohrievačov vody, radiátorov a kompletného príslušenstva spojeného s vykurovaním. Samozrejme toto nie je ani z ďaleka jediná naša špecializácia. Vieme vám poradiť z výberom správnej rekuperačnej jednotky, vodárenskej šachty, záhradného čerpadla dokonca solárneho systému. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Alebo navštíviť priamo na predajni KRT v Liptovskom Mikuláši, kde sa vám naši predajcovia radi povenujú a poradia vám. Spolupracujeme so širokým portfóliom značiek ako napríklad Defro, Viessmann, Tatramat, Immergas, Stiebel Eltron, Viega a s mnohými ďalšími.

Profesionálne služby

Ak sa rozhodnete pre výber produktu z našej ponuky, vieme vám poskytnúť rýchle dodanie. Neustále investujeme do skladových priestorov a veľké množstvo produktov máme priamo skladom. Naši predajcovia sa priebežne školia v rýchlo sa vyvíjajúcej problematike vodárenských a vykurovacích systémov. V rámci spolupráce s miestnymi inštalatérmi vodovodných a vykurovacích systémov vám tiež vieme odporučiť osvedčených majstrov svojho remesla pre realizáciu vášho projektu. Príďte si prezrieť našu ponuku priamo do predajne a obzrite si množstvo produktov na vlastné oči. A nechajte si vysvetliť ich fungovanie a prednosti priamo v praxi.

Aktuálnu ponuku vybraných produktov so zameraním na novú vykurovaciu sezónu, so zvýhodnenými cenami a platnosťou od 24.10. si môžete prezrieť tu.

Tešíme sa na vašu návštevu v Liptovskom Mikuláši na Družstevnej ulici a prikladáme pár fotiek z našej predajne. Tím oddelenia K.R.T. voda kúrenie plyn.