Realizácia Victory Port v Liptovský Mikuláši

Čomu sa aktuálne venujeme?

V poslednom období dostávame často otázky, či máme dosť práce a čo robíme. Odpoveď je áno máme šťastie, že robíme v oblasti stavebníctva, ktorá aktuálne nie je tak výrazne zasiahnutá vírusovou krízou ako iné oblasti. Tým, že táto doba so sebou ale prináša stále určitú mieru neistoty a obáv aj my sa snažíme správať prezieravo a zodpovedne. Toto obdobie berieme ako vybehnutie z bežných pracovných stereotypov. Zároveň príležitosť s dostatkom času na tvorivú činnosť, torbu vizualizácií a prípravu na nové projekty.

Na druhej strane sa z každej nepríjemnosti snažíme vyťažiť maximum. Prišlo obdobie keď máme viac času venovať sa nie len predaju ale aj realizácii projektov pre našich zákazníkov. Jeden s týchto projektov je napríklad projekt Victory Port v Liptovskom Mikuláši, o ktorom sme vás informovali už v minulosti. Jedná sa o dodávku dlažieb, obkladov a sanity do rezidenčných obytných priestorov novo vznikajúcej obytnej štvrti spolu s ich realizáciou a inštaláciou.

Realizácia projektu

Aktuálne sa venujeme pokládke extra veľkých formátov dlažieb a osvetlenia do strešného apartmánu tohto projektu. Extra veľké formáty sú v našich končinách stále niečím netradičným a je potrebné mať zvládnuté technické postupy na ich správnu inštaláciu. Ak to zvládnete získate naozaj jedinečný dizajn. Tým, že sa jedná o materiály s ktorými už dlho pracujeme, snažíme sa myslieť na každý detail. Z týchto detailov potom pomaly vzniká celok, ktorý nadobúda originalitu z jedinečného dizajnu vybraných materiálov. Na druhej strane sa tento celok vyznačuje aj praktickým použitím a vyťažením maxima z moderných materiálov a technológií. Tým že majiteľ nechal realizáciu na profesionálov vieme sa postarať o dodržanie správneho postupu pokládky dlažieb a výber vhodnej stavebnej chémie. Preto v rámci tohto projektu zaručujeme maximálnu trvácnosť a kvalitu prevedenia. O tom či sa nám to podarilo posúďte sami v galérii.

Ak aj vy rozmýšľate nad začiatkom svojho projektu kontaktujte nás, radi vám poradíme. Stavebná sezóna sa nezadržateľne blíži a naši dizajnéri a predajcovia sa tešia na vašu návštevu. Majú pripravenú hromadu dizajnových noviniek a praktických riešení na mieru.