Moderné mestské bývanie si žiada moderné kúpeľne

Progresívne uvažujúci developeri začali stavať nové rezidenčné projekty ešte predtým, než sa na Slovensku naplno prejavil vysoký dopyt po novom bývaní. Jedným z takýchto projektov je Rezidencia Palúdzka. Tento moderný projekt mestského bývania si vyberá tie najlepšie realizačné materiály – a inak tomu nebolo ani pri kúpeľniach.

Nedostatok bytov na slovenskom realitnom trhu je už dlhšie pretrvávajúcou realitou. Očakávaný prepad sa pre pandémiu koronavírusu nekonal. Naopak – ľudia si ešte viac uvedomili dôležitosť príjemných priestorov u seba doma. Mnohí využili, alebo by chceli využiť, naakumulovanú hotovosť na kúpu, alebo zveľadenie nehnuteľnosti. Pri kúpe bytu či apartmánu v novostavbe na populárnom trhu Liptova toho veľa na výber nie je. Dopyt domácich tu umocňujú investori, ktorí si kupujú rekreačné nehnuteľnosti a byty na prenájom počas dvoch silných turistických sezón do roka.

Keď developer splní všetky očakávania kupujúcich

Aj tu však nájdeme výnimku potvrdzujúcu pravidlo. V mestskej časti Palúdzka, v Liptovskom Mikuláši, panuje čulý stavebný ruch na novostavbe projektu Rezidencia Palúdzka. Developer splnil všetko, čo kupujúci očakávajú: dobrú ponuku, skvelú lokalitu, výnimočnú kvalitu. Predaje bytov zodpovedali takejto ponuke a v jeseni 2021 zostáva na predaj niekoľko posledných bytov. Celé úsilie sa preto presmerovalo na dokončenie strechy, okien a fasády, aby sa počas zimy mohlo v uzavretej budove pokračovať na interiéroch. A to vrátane kúpeľní.

Kvalita materiálov bez kompromisov

Jedna z podmienok pri výstavbe bola, aby sa na materiáloch a kvalite prác nešetrilo. To sa týkalo aj výberu dodávateľa kúpeľní. V regióne Liptova nebolo lepšej voľby, než spoľahlivosť od K.R.T. Ako dodávatelia kúpeľní, dlažieb a obkladov sme v regióne realizovali množstvo projektov a pred či po nákupe v Kauflande môžete na fasáde budovy vidieť aj banner našej spoločnosti, hrdo sa hlásiaci k dodávaniu kúpeľní pre projekt Rezidencia Palúdzka.

Dve kombinácie už v základnom balíku

Pri pohľade na vizualizácie kúpeľní v Rezidencii Palúdzka je okamžite jasné, že čisté línie a jednoduchosť škandinávskeho minimalizmu inšpirovali dizajnérov k tomu, aby sa severoeurópsky čistý dizajn realizoval aj na severe Slovenska. Kúpeľne sú tu na výber v dvoch farebných kombináciách.

Prvá je kombinácia tmavšej sivej s jemne sivou, až takmer bielou, na moderných, veľkoformátových obkladoch. K tomu chrómované doplnky, ktoré sa jednoducho kombinujú s akoukoľvek farbou, napríklad tmavozelenou.

Druhý typ kúpeľne je v teplejších farebných odtieňoch. Sivé obklady na stenách dopĺňajú príjemné svetlohnedé podlahy so vzorom dreva. K tomu biela sanita a chrómové doplnky, ktoré neuškodia žiadnemu kúpeľňovému dizajnu.

Kúpeľne presne podľa prianí klientov

Pokiaľ klienti Rezidencie Palúdzka majú svoju jedinečnú predstavu o kúpeľni, alebo by jednoducho chceli mať kúpeľňu inú, no nevedia zatiaľ akú, tak na to sme v K.R.T. špecialisti. Pri priplatení si za nadštandard v K.R.T. každému klientovi, aj z Rezidencie Palúdzka, radi poradíme. Od výberu, po správne kombinácie farieb a tvarov, cez plánovanie, až po vizualizáciu a nakoniec po dodávku celej kúpeľne. Tvoríme predsa miesta, do ktorých sa budete vracať niekoľko krát denne ešte veľa rokov. A našou prácou je, aby tieto miesta stáli za to, po celý čas vášho života.