GROHE Blue Professional Connected

Prémiová voda priamo z kohútika

GROHE Blue Professional ponúka chladivé, filtrované potešenie priamo z kuchynskej batérie. Je to ideálne riešenie do Vašej domácnosti, malých alebo stredných kancelárskych kuchyniek. Tento systém ponúka vodu, ktorá je ochladená na príjemnú teplotu 6 až 10 stupňov v troch variantoch: perlivá, jemne perlivá alebo neperlivá. GROHE Blue Professional dokáže vyrobiť až pätnásť litrov chladenej, nasýtenej vody za hodinu. Filtrovaná voda je ideálna na pitie ale aj na prípravu kávy alebo čaju, čo im dáva tú správnu chuť.

Ekológia, jednoduché používanie, príjemná chuť

Namiesto neustáleho kupovania balenej vody vo fľašiach, používatelia dostávajú svoj obľúbený druh vody priamo z vodného systému GROHE. Batéria GROHE Blue Duo poskytuje nielen čerstvú, filtrovanú stolovú vodu, ale aj klasickú vodu z vodovodu. Aby sa zabezpečilo, že sa voda GROHE Blue nezmieša s nefiltrovanou vodou alebo kovovými časťami, vysoko kvalitná batéria má dve samostatné vodné cesty – jednu pre úžitkovú vodu a jednu pre čistú pitnú vodu GROHE Blue. Tým sa zabráni znehodnoteniu vody a zachová sa príjemná filtrovaná chuť. Vysoký 180 ° výkyvný výtok je ideálny na plnenie vysokých fliaš alebo karáf. Nezabudnite: Batéria GROHE Blue Professional sa dá ľahko nainštalovať a namontovať vo všetkých kuchynkách.

Technické parametre

Sada GROHE Blue Professional sa skladá z chladiča, batérie s filtračnou funkciou a vodného filtra s filtračnou hlavou a boxom na karbonát. Filtre sú k dispozícii v objemových veľkostiach až do 3000 litrov podľa individuálnych potrieb spotrebiteľa. LED displej ukazuje, kedy je potrebné vymeniť vodný filter. Všetky nežiaduce látky sú bezpečne odstránené 5-fázovým filtrom, čo má za následok dokonalú chuť vody. GROHE Blue Professional je extrémne kompaktný a hodí sa do všetkých kuchyniek, pretože chladič zapadá do štandardnej kuchynskej skrine. GROHE Blue Professional je rýchlo nainštalovaný, a preto pripravený na okamžité použitie. Taktiež je možné ovládanie pomocou mobilnej aplikácie GROHE cez rozhranie Bluetooth, v ktorej môže užívateľ jednoducho nastaviť všetky dôležité funkcie. Systém disponuje možnosťou dávkovania vody priamo pomocou smartphonu, ako aj ovládaním pomocou tlačítok s LED indikátormi.