Séria dizajnových kúpeľňových radiátorov Zehnder

Hrejivé teplo kúpeľňových radiátorov Zehnder

Poznáte to, dni sa začínajú skracovať, teplota neúprosne klesá a stromy pomaly zhadzujú prvé listy. Toto sú jasné známky nadchádzajúcej jesene. Ako si spríjemniť pobyt v kúpeľni v tomto období ? Každý určite má svoj „overený“ recept. Čo tak začať deň v príjemne vyhriatej kúpeľni? Alebo ešte lepšie ukončiť ho v hrejivom, priam letnom podnebí v spojení s príjemným oddychom vo vašej vani. Neviem ako vy, ale pre nás je to neodolateľná predstava. Aby ste si vedeli tento komfort zriadiť aj vo vašej kúpeľni, prinášame vám výber noviniek dizajnových kúpeľňových radiátorov Zehnder, ktoré vás určite nesklamú.

Radiátor Zehnder Kazeane

Unikátny, praktický, dizajnový, to sú základné parametre tohto jedinečného radiátoru. Zehnder Kazeane od známych dizajnérov King & Miranda nie je síce úplná novinka, podstatnou zmenou ale je, že od teraz je ho možné objednať nielen v čiernom, ale tiež v chrómovom prevedení. Na prvý pohľad vás zaujme inovatívna konštrukcia so šikmými rúrkami, ktorá vytvára výnimočný vzhľad. Využiteľný je kdekoľvek v interiéri, nielen v kúpeľni, preto ak sa neradi viažete konvenciami neváhajte a popustite uzdu fantázii. Radiátor je vhodný pre teplovodné, kombinované a teraz aj pre čisto elektrické vykurovanie. Dostupný je v takmer 50 farbách, takže ho jednoducho zladíte tak s klasickými farebnými kombináciami kúpeľní ako aj s netradičnejšími riešeniami.

Radiátor Zehnder Vision

Zehnder Vision predstavuje klasický tvar kúpeľňového radiátora s rúrkami štvorcového prierezu. Čistý tvar s jemnými štíhlymi líniami sa výborne hodí do každej modernej kúpeľne. Špičkové remeselné spracovanie a švajčiarska kvalita nadchne každého aj náročnejšieho používateľa. Navyše je Zehnder Vision dostupný napríklad aj vo farbe farbe Anthracite. Dizajnový radiátor Zehnder Vision si môže objednať každý, a určite nehrozí, že by bol sklamaný!

 

Radiátor Zehnder Zeta

Plochý dizajn vodorovných rúrok a nadčasová elegancia, to je obľúbený radiátor Zehnder Zeta. Veľkorysí priestor medzi plochými rúrkami s dostatočnou vzdialenosťou od steny umožňuje ľahké prevesenie a rýchlejšie sušenie uterákov. Zehnder Zeta je k dispozícii nie len v bielej a chrómovej farbe, ale tiež v čoraz obľúbenejšej anthracite čiernej farbe. Ak hľadáte radiátor, ktorý bude aj o 5 rokov spĺňať dizajnové nároky modernej doby, tak toto je správna voľba práve pre vás.

Doplnky k radiátorom Zehnder

Jemné línie príslušenstva pre radiátory Zehnder, Design Line nechávajú vyniknúť to podstatné, samotný dizajn radiátora. Ponuka pripravených „setov“ umožňuje ich jednoduchú objednávku a rýchlu dostupnosť. Detaily robia dokonalý celok a vďaka týmto premysleným doplnkom ho dostihnete aj vy vo svojej kúpeľni.

Zaujali vás naše hrejivé novinky ? Ak áno neváhajte a navštívte niektoré z našich kúpeľňových štúdií a preskúmajte podrobnejšie širokú ponuku radiátorov vo vzorových výstavných kójach. Priamo v kóji si môžete prezrieť inštaláciu, povrchovú úpravu aj reálnu funkčnosť týchto kúpeľných radiátorov. Tešíme sa na vašu návštevu v Liptovskom Mikuláši, Banskej Bystrici alebo Brezne. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, radi vám poradíme.