Séria sanity a kúpeľňového nábytku Geberit Selnova

Séria sanity a kúpeľňového nábytku Geberit Selnova je vďaka svojim overeným tvarom vhodnou voľbou do akejkoľvek kúpeľne.

Geberit stavil na jednoduchý a neokázalý dizajn a zameral svoju pozornosť predovšetkým na funkčnosť a praktické použitie jednotlivých elementov série. Séria Selnova sa vyznačuje skvelým pomerom ceny a výkonu a vysokou kvalitou, ktorá je so značkou Geberit dlhodobo spojená.

Umývadlá a toalety

Umývadlá Geberit Selnova vychádzajú zo súmernej organickej formy inšpirovanej prírodou. Dizajnový jazyk celej série sa vyznačuje zaoblenou geometriou s jemnými krivkami. Spoločným znakom umývadiel je mäkko modelovaná vnútorná misa a štíhly okraj voľne prechádzajúci do priestrannej platformy s otvorom na batériu, ktorá slúži ako odkladacie miesto.

WC misy zo série Geberit Selnova majú tiež klasické mäkké krivky. Poskytujú riešenie pre akúkoľvek kúpeľňu – k dispozícii sú ako závesné, tak aj stojacie modely, prípadne stojacie WC s nadomietkovou nádržkou. Vďaka technológii Rimfree® bez splachovacieho okraja je údržba toaliet obzvlášť jednoduchá. V ponuke máme tiež závesné bidety v rovnakom dizajne.

Selnova Square

Produktový rad Square obsahuje rôzne modely klasických tvarov, ktoré sa harmonicky včlenia do interiéru a ešte vás prekvapia šikovnými detailmi. Vašu novú kúpeľňu alebo rekonštrukciu tak z vládnete jednoducho a za rozumnú cenu. Kúpeľňa sa zaleskne v plnej kráse, vybavená všetkými modernými vymoženosťami.

Kľúčovými dizajnovými prvkami kúpeľňového nábytku Selnova Square sú čisté línie a jemne skosené hrany. Umývadlá sa zužujú smerom dole a plynule nadväzujú na skrinky pod nimi, ktoré sú nápadne odsadené dozadu. Toto riešenie umocňuje štíhly a odľahčený vzhľad charakteristický pre celú sériu.

Nové elegantné nábytkové umývadlá Geberit Selnova Square kombinujú strohý obdĺžnikový dizajn s organicky tvarovanou vnútornou misou. S umývadlovými skrinkami a kúpeľňovým nábytkom tvoria dokonalý celok. Umývadlové skrinky pre umývadlá s úzkym okrajom a k nim prislúchajúce bočné skrinky sú v ponuke až v štyroch farbách – biela s vysokým leskom, matná láva, svetlý a tmavý hickory orech.

Selnova Compact

Špeciálny rad Selnova Compact ponúka malé umývadlá s nízkou montážnou hĺbkou a rohové modely, ktoré si nájdu svoje miesto štýlovo vybavených malých kúpeľniach a toaletách pre hostí. Rozmerovo kompaktné toalety a bidety sú pohodlné a zároveň ponechávajú priestor na príjemne voľný pohyb. V malej miestnosti totiž záleží na každom centimetri.

Selnova Comfort

Produkty Selnova Comfort umožňujú starším ľuďom a osobám so zníženou pohyblivosťou zachovať si v kúpeľni svoju nezávislosť, a to bez akýchkoľvek kompromisov na úkor kvality. Výrobky vybavené dôležitými funkciami prichádzajú na trh v atraktívnom dizajne. Sú výsledkom dlhoročných skúseností, ktoré Geberit získal počas vývoja a výroby sanitárnych výrobkov prispôsobených potrebám všetkých generácií.

Zaujala vás táto séria? Neváhajte nás kontaktovať, radi vám poradíme. Spýtajte sa nás na čokoľvek.