Projekt TRI VODY Demänovská Dolina

Projekt TRI VODY v Demänovskej Doline, na skok od najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná, je už vo výstavbe a my sme hrdí na to, že sme sa mohli na ňom podieľať.

Rekreačné apartmány sú trendom posledných rokov preto sa aj my snažíme vyjsť v ústrety ich investorom a prispôsobiť svoje produkty a služby najaktuálnejším potrebám našich zákazníkov. Tento projekt je pre nás výnimočný, pretože sme mohli ponúknuť a dodať materiály takmer z celého portfólia nášho kúpeľňového štúdia v Lipt. Mikuláši, v úzkej spolupráci s našou predajňou K.R.T. voda-kúrenie-plyn.

Projekt TRI VODY je nadčasový architektonicky špecifický projekt, v ktorom sa investor zameral na exteriérový aj interiérový dizajn a moderné technické riešenia. Vďaka kvalitným materiálom a práci projekt dosiahol vysoký štandard interiéru a exteriéru, dôkazom čoho sú citlivo zladené prvky od renomovaných výrobcov. Ekologický prístup sa ukazuje pri použití nízko údržbových materiálov s dlhou životnosťou a nízkou energetickou náročnosťou aj vďaka použitým prvkom Smart home.

V rámci našich dodávok sme sa v prvom kroku sústredili na našu najsilnejšiu stránku, ktorou sú kúpeľne. Na základe požiadavok investora sme vybrali obklady a dlažby od renomovaných svetových výrobcov a citlivo sme ich doladili výberom elegantnej sanity. V rámci kúpeľní sme dbali predovšetkým na spojenie základných elementov prírodného dizajnu, praktického použitia a ekologických funkcií, pri udržaní nekompromisnej životnosti a čo najjednoduchšej údržby. Výber dlažieb sme doplnili 2 cm hrubými exteriérovými dlažbami uloženými na terčoch, ktoré sú moderným trendom posledných rokov. Tieto dlažby budú uložené na terasách apartmánov.

Keďže sa snažíme našim zákazníkom ponúknuť čo najširšiu ponuku produktov, v spolupráci s predajňou voda-kúrenie-plyn sme sa tiež podieľali na dodávke inštalačného materiálu. Jedná sa o dodávky kanalizačných a vodovodných potrubný, tvaroviek a tiež materiálu na rozvod podlahového kúrenia.

Keď sa najbližšie zastavíte v lyžiarskom stredisku Jasná v apartmánoch TRI VODY či už ako hosť alebo len tak prejdete okolo na aute či na bicykli, možno si pri pohľade na tento vydarený projekt spomeniete aj na nás. S výsledkom sme nadmieru spokojný a prajeme novým majiteľom veľa príjemných zážitkov a nerušenú aktívnu dovolenku.

Ak vás tento projekt zaujal a plánujete aj vy stavbu alebo rekonštrukciu svojho hotela, penziónu alebo apartmánu neváhajte nás kontaktovať, radi vám poradíme a predstavíme najnovšie riešenia.