Séria kúpeľňového nábytku a sanity Cersanit INVERTO

Produktové portfólio značky Cersanit v segmente prémiových cien ideálne dopĺňa séria kúpeľňového nábytku a sanity Cersanit INVERTO. Tento koncept je alternatívou k popredným svetovým značkám vybavenia interiérov kúpeľní. Cersanit v kolekcii INVERTO zlučuje jednoduchosť formy s inovatívnymi technológiami a na atraktívnosti jej pridávajú štýlové materiály. INVERTO sa prezentuje minimalizmom a tzv. smart dizajnom, ktorý je realistický, praktický, komfortný a zároveň v súlade s poslednými trendmi.

Kúpeľňový nábytok v prevedeniach Calacatta a Lake Stone

Nábytok kombinuje jednoduchosť formy s modernosťou. Použitie keramických dlaždíc na prednej strane nábytku tejto kolekcie dodáva kúpeľni eleganciu a vizuálne ju zjednocuje. Nábytok je vyrobený z materiálu odolného voči vlhkosti. Nástenné skrinky majú police z tvrdeného dymového skla, hrubého 5 mm. Umývadlová skrinka má zásuvky s tichým uzatváracím systémom a sifón je špeciálne navrhnutý tak, aby bola zásuvka plne využiteľná. Kolekcia INVERTO má dve prevedenia: Calacatta – taliansky mramor a Lake Stone – sivý kameň s výraznou žilou. K obom dizajnom sa skvele hodí skrinka so zrkadlom alebo dymovým sklom na prednej strane.

Sanita

Keramická sanita v bielej farbe s lesklým povrchom zostáva stále prvou voľbou v kúpeľňovom vybavení. V tejto kolekcii sú zahrnuté tradičné umývadlá, bidet a závesná WC misa s lesklým povrchom. Jednoduché tvary umývadla v kombinácii s lesklou glazúrou dodajú kúpeľni ten potrebný detail a jemné vylepšenie. Nástenná závesná WC misa z kolekcie INVERTO s technológiou StreamOn v sebe spája prvotriedny keramický materiál, rafinovaný vzhľad a moderný dizajn. Estetický vzhľad misy je zabezpečený tým, že celé príslušenstvo a upevnenie je vkusne zakryté. Misu dopĺňa sedátko Duroplast SLIM WRAP s jednoduchým dizajnom a ľahkou údržbou vďaka inovatívnemu spôsobu odobratia sedátka jedným tlačidlom. Funkcia softclose zaisťuje, že pád sedadla je veľmi tichý bez prudkého zabuchnutia. K WC mise sa skvele hodí praktický bidet, ktorý má rovnako jednoduchú údržbu a ľahko sa inštaluje.

StreamOn technológia

StreamOn technológia používaná na toaletnej mise je priam v súlade s pravidlami prírodných javov a vesmíru – nekonečný špirálovitý pohyb vzduchu, vody, či dokonca celých galaxií. Technológia funguje prirodzene a mení tok vody na vír. Zlepšuje to hygienickú stránku používania, pretože sa takto odstránia všetky nečistoty z keramického povrchu. Systém je navyše veľmi tichý.

Už si predstavujete ako veľmi by sa kúsky z tejto kolekcie vynímali u vás doma ? Neváhajte nás kontaktovať, naši skúsení predajcovia s Vami budú radi spolupracovať pri realizácii vašich predstáv a zaujímavých nápadov.