Projekt Apartmány Tri sestry JASNÁ

Jedinečné ubytovanie v srdci lyžiarskeho strediska Jasná s krásnymi výhľadmi. V interiéri sú využité najmä prírodné materiály, ktoré u návštevníkov vyvolávajú pocit tepla domova počas celého pobytu. Taká bola idea, ktorú v sebe od začiatku nesie projekt Apartmány Tri sestry JASNÁ.

Našou úlohou bolo túto myšlienku udržať a obohatiť ju o naše dlhoročné skúsenosti v oblasti stavebného materiálu využívaného nie len v kúpeľni. Najskôr naši dizajnéri navrhli kúpeľne tak, aby ich vzhľad sedel aj ku zvyšnému priestoru apartmánu. Ku krásnej farbe dreva sa bezpodmienečne hodí sivá farba, preto obklad aj podlaha majú túto nadčasovú farbu. Po vytvorení vizualizácie a odsúhlasení všetkých detailov sme dodali vybrané materiály.

My v KRT ponúkame našim klientom praktické riešenia do kúpeľní, kde je dôležité zohľadniť nie len vzhľad, ale aj praktickú stránku použitého materiálu. Odporučili sme použiť väčší formát dlaždíc, pretože čím menej škár v kúpeľni je, tým lepšie sa udržiava. Z nášho širokého sortimentu sanity sme vybrali to, čo najviac vyhovovalo požiadavkám klienta. Ide o účelné produkty s jednoduchým dizajnom. Do pozornosti dávame najmä moderný a minimalistický walk in sprchový kút, ktorý perfektne dotvára sprchový set zložený z hlavovej sprchy, spršky, termostatickej batérie a navyše má aj praktickú poličku na sprchovú kozmetiku.

Realizácia bola tento rok už dokončená a apartmány sú v prevádzke. Keď budete hľadať ubytovanie v Jasnej, určite odporúčame aj Apartmány Tri sestry.