Ukončovacie prvky PROGRESS PROFILES

Najmodernejšie technológie

Výskum, experimentovanie a inovácia. Tieto tri slová najviac vystihujú filozofiu značky Progress Profiles. Keďže ani my nechceme ostať pozadu, prinášame našim zákazníkom výrobky tejto dynamickej talianskej značky. Náš tím produktorových manažérov je v dokonalom spojení s trhom a je schopný predvídať trendy a uspokojovať najnovšie potreby našich zákazníkov, pretože ich preferencie, priority a sny sú naším jediným zameraním. Z týchto dôvodov vám prinášame značku Progress Profiles, s viac ako 32 ročnou históriou celosvetového úspechu.

Široká škála riešení pre hrany a spoje

Profily Progress Profiles poskytujú efektívne a inovatívne riešenia pre všetky skupiny zákazníkov v obytných aj komerčných aplikáciách. Sortiment zahŕňa širokú škálu výrobkov vyrobených z najkvalitnejších materiálov, všetky starostlivo navrhnuté pre bezkonkurenčný výkon a štýl. Podlahové profily sa dodávajú v rôznych šírkach a hĺbkach. Hliníkové profily, vŕtané alebo s lepiacou podložkou na lemovanie, spojenie alebo spájanie kobercov, PVC, keramických dlaždíc alebo drevených podláh. Profily pre keramické dlaždice a profily z nehrdzavejúcej ocele v rôznych šírkach na pokrytie spojov a prahov. Profily môžu byť leštené na mieste a dokonca zakrivené/tvarované, aby vytvorili originálne dekoratívne vzory.

Dlažba vždy v dokonalej rovine

Progress Profiles Proleveling System je revolučný a inovatívny systém, ktorý umožňuje jednoduchú a rýchlu pokládku s dvomi prvkami, vyrovnávacím krížikom a závitovou maticou. Ponúkame kompletný sortiment vyrovnávacích krížikov pre rôzne druhy podlahy v rôznych hrúbkach. Systém funguje na spolupôsobení bielych krížikov v tvare písmena T a závitových matíc, ktoré zabezpečujú dokonale lineárny povrch. Praktickú ukážku použitia môžete vidieť vo videu.

Detaily tvoria dokonalý celok, preto odporúčame v prípade ukončovacích prvkov voliť nekompromisnú kvalitu. Pre podrobnejšie informácie nás neváhajte kontaktovať, alebo preskúmajte náš sortiment podrobnejšie v katalógu Kúpeľový expres na našej webovej stránke.