Projektové novinky KRT Banská Bystrica

Kúpeľové štúdio KRT Banská Bystrica prejavuje svoju kreativitu a hlad po inováciách pri každej navrhovanej kúpeľni. Hľadáte predajcov, ktorý sú doma v aktuálnych trendoch, radi vám poradia a navrhnú vám jedinečnú kúpeľňu podľa vašich predstáv? V tom prípade je naše kúpeľňové štúdio voľba, ktorá vás nesklame. Je jedno či sa jedná o naozaj veľké  formáty dlažieb, alebo o najnovšie povrchy a farby sanity. Stále inovujeme a máme „strčený nos“ v kuchyni aktuálnych noviniek zo sveta obkladov, dlažieb aj sanity.

Ako inšpirácie sme vybrali dva nedávno realizované projekty, z ktorých je každý charakteristický svojim jedinečným riešením.

Kúpeľňa v netradičnej farebnej kombinácii

Ako prvú sme vybrali kúpeľňu v štýle glamour. Je špecifická kombináciou nestarnúcej bielej a výberom výrazných medených prvkov. Z pohľadu materiálov sme siahli po španielskej značke Aparici a to konkrétne po Aparici Bella Bianco a Aparici Architrave. V prípade tejto realizácie sme volili vyhranený dizajn bez kompromisov. V úzkej spolupráci s dizajnérkou HD Henrieta Design, sa môžete o tejto realizácii dozvedieť viac aj v novom vydaní časopisu Pekné bývanie.

Hotel pod Lipou, Modra

Ako druhý inšpiratívny projekt sme zvolili realizáciu Hotela pod Lipou v Modre. Na tento projekt sme dodávali materiál v spolupráci s realizačnou firmou STAVMAX Banská Bystrica. Pri voľbe materiálov sme sa sústredili na zachovanie pôvodnej dobovej atmosféry hotela. Voľba jednoznačne padla na tradičný biely „metro“ tehličkový štýl, ozvláštnený kontrastnými čiernymi detailami. Celý dizajn je doplnený potlačov skla a tapiet, ktorá je jedinečná pre oblasť Modry. Pre zaujímavosť, skúste sa pozrieť na galériu a všimnite si ako sa nám podarilo priblížiť vizualizáciu a skutočnú realizáciu.

Aktuálne projektové novinky KRT Banská Bystrica sú výslednom našej dlhodobej systematickej práce. Príďte sa inšpirovať do nášho kúpeľňového štúdia, alebo nám napíšte. Veľmi radi vám poradíme ohľadom vašej stavby, väčšieho projektu alebo rekonštrukcie.

Odkazy:

Henrieta Design www.henrietadesign.sk

Hotel pod Lipou www.hotelpodlipou.sk