Série dlažieb ALTER a EGO

Hľadáte aktuálny svieži a pritom nápaditý dizajn dlažby do svojho interiéru alebo exteriéru? Vybrali sme pre vás nezvyčajnú kombináciu dvoch materiálov, kameňa a dreva, ktoré spolu prekvapivo dobre fungujú. Série dlažieb ALTER a EGO od Talianskeho výrobcu Emil ceramika.

Moderná architektúra nemusí byť striktne viazaná na jeden materiál alebo vzor. Tento trend kombinácie rôznych štýlov/dizajnov posunuli taliansky dizajnéri ešte ďalej. Navrhli sériu dlažieb s primárnym vizuálnom dreva, ktorá v sebe obsahuje už aj prvky kameňa. Spojenie týchto dvoch materiálov nie je náhodné, ale jednoznačne cielené. Vďaka tomu je zabezpečená stálosť vzorov aj farieb, a vám sa otvárajú nové netradičné možnosti použitia. Preto séria dreva ALTER ide ruka v ruke so sériou kameňa EGO.

Séria dlažby ALTER

Séria dlažieb ALTER reprezentuje vzor a štruktúru poctivého dubového dreva. Dodáva sa v 4 farebných prevedeniach v presne rektifikovanom formáte 20×120 cm. Súčasťou série sú tiež prvky kameňa zo série EGO.  Zaujímavosťou je aj možnosť dodania v rektifikovanom formáte Incontro 60×60 cm, ktorý zobrazuje rôzne priečne „dorezky“ dreva zo serie ALTER spolu so „skamenením“ série EGO.

Séria dlažby EGO

Séria EGO je inšpirovaná exotickým mexickým kameňom, ktorý je zmesou žuly a vápenca. Vyrába sa v 4 farebných odtieňoch. Tiež je dostupná v 4 rektifikovaných formátoch 60×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm a 20×120 cm. Obidve tieto série sú vyrábané na mrazuvzdornej gresovej dlažbe a majú protišmykovú triedu R10/B. Táto umožňuje nielen  použitie v interiéry, ale aj bezproblémovú inštaláciu a použitie v exteriéry. Či sa jedná o obývačku, terasu, reštauráciu alebo komerčný priestor, obe série majú neuveriteľne široké použitie.

Zaujala vás tieto čerstvé novinky pre rok 2020 z veľtrhu Cersaie, ale neviete si ich predstaviť vo svojom projekte ? Alebo máte špecifické otázky ohľadom vašej realizácie? Neváhajte nás kontaktovať či už na stránke, sociálnych sieťach, telefonicky alebo priamo na vzorkovniach KRT pekné kúpeľne, naši odborníci vám radi poradia.