Séria dlažieb Fragmenta

Robí nám radosť, keď sa k nám dostávajú horúce novinky zo sveta obkladov a dlažieb. Jednou z nich je séria dlažieb Fragmenta.

Tentoraz sa navyše nejedná len o nový dizajn ale aj o úplne nové technické vlastnosti. Na základe svojej dlhoročnej tradície výskumu a vývoja nových technológií spoločnosť Ariostea prichádza na trh s novým pohľadom na dlažbu. Predstavuje sériu Fragmenta Full Body, kolekciu dlažby s efektným dizajnom kameňa v celej hrúbke dlažby. Toto riešenie zaručuje nekompromisné technické vlastnosti a zároveň nadčasovú estetiku.

Rôzne povrchy série

Tri dostupné povrchy umožňujú, širokú paletu kombinácií a výrazov, kde sa kvalita, výkon a tradícia výroby talianskych dlažieb spájajú do jedného celku. Perfektne vyvážené farebné odtiene a vzhľad prírodného kameňa vytvárajú jedinečnú atmosféru v obytných prostrediach, verejných priestranstvách a projektoch. Vďaka novej technológii je každá dlaždica iná a jedinečná. Priestor kde je táto séria použitá bude vždy výnimočný a nadčasový.

Odtiene a farby

Séria Fragmenta sa vyrába v šiestich farebných odtieňoch, troch rektifikovaných formátoch – 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm a troch povrchoch – soft, levigato, strutturato. Pri tejto sérii neexistujú žiadne obmedzenia pri tvorbe interiérového dizajnu. Nekonečné variácie si zachovávajú najvyššie špičkové technické vlastnosti a dopĺňajú dizajn o charakter a funkčnosť.

Nie len pri tejto sérii upozorňujeme klientov na výraz, ktorý dodá dlažba priestoru v ploche. Pri výbere svojej dlažby sa určite nezabudnite zamyslieť nie len nad jednotlivými kúskami, ale myslite plošne. Veľmi ľahko sa vám môže stať, že vás jednotlivé série presvedčia práve emóciou ktorú vytvoria v priestore. Ak vám nestačí predstavivosť a chceli by ste si túto alebo iné série pozrieť naživo, neváhajte a navštívte naše kúpeľňové štúdiá. Naši predajcovia vám veľmi radi zodpovedajú akékoľvek otázky.