Séria kúpeľňových doplnkov

Sanita a dlažby sú bežné produkty, ktoré si naši zákazníci vyberajú do svojich kúpeľní. To ale nie je všetko. Aby boli funkčnosť a dizajn kúpeľne zabezpečené na sto percent, vždy našim zákazníkom ponúkame aj výber vhodných doplnkov. V nich sa spája každodenná praktická využiteľnosť spolu s nevtieravým a elegantným dizajnom. Keďže zaznamenávame v posledných dňoch zvýšený záujem o hygienické pomôcky, rozhodli sme sa vám ich prednosti predstaviť prostredníctvom tejto novinky.

Široký výber praktických riešení

Medzi kúpeľňové doplnky radíme produkty, ktoré vám svojou funkčnosťou zabezpečia každodenný komfort pri používaní. Aj keď ich prítomnosť často ani neregistrujete. Tiež nenarúšajú celkový dojem z kúpeľne a v ideálnom prípade ich budete vnímať len okrajovo. Medzi základné doplnky patria WC súpravy (držiak a wc kefa) a držiak toaletného papiera. Je len málo horších vecí ako skvelá dizajnová kúpeľňa a v nej odpadávajúc držiak na toaletný papier alebo „vyžuvaná“ WC kefa. Čo sa týka umývadiel voľba je jednoduchá, odporúčame voliť vhodný zásobník na mydlo prípadne decentnú mydelničku. Bežnou výbavou kúpeľne je dnes už aj pohár, či už priamo na naberanie vody alebo na pohodlné uloženie zubných kefiek a iných každodenných doplnkov. Pri umývadle by tiež nemal chýbať držiak na malý uteráčik, buď vo forme jednoduchého vešiaka alebo madla na zavesenie.

Ako sekundárne doplnky volíme napríklad jednoduché poličky, prípadne košíky na uskladnenie drobností. Odporúčame tiež dostatočné množstvo doplnkových vešiakov na uteráky. Tak aby každý člen rodiny mal svoje miesto na uterák, o ktoré sa nemusí s nikým deliť. Obľúbeným doplnkom je kozmetické zrkadlo s dodatočným osvetlením. Niektoré dámy si už teraz bez neho nevedia predstaviť ráno. Je to síce v celku banálna ale veľmi praktická pomôcka a určite ju tiež radi navrhujeme do našich kúpeľní.

Doplnky, na ktoré väčšina ľudí nemyslí a niesu ešte bežnou výbavou každej kúpeľne, sú napríklad stierka na orosené zrkadlo, prípadne sklenenú stenu sprchového kútu. Tiež decentný odpadkový kôš, prípadne samonavíjacia šnúra na prádlo. Nenápadné ale praktické nemyslíte?

Technické vlastnosti

Čo sa týka povrchu doplnkov určite sa nedá vo všeobecnosti povedať že existuje len jedno dokonalé riešenie, práve naopak. Aj doplnky by mali dopĺňať dušu a vkus celej kúpeľne. Všeobecne odporúčame voliť chrómový povrch a prvkami mliečneho alebo priesvitného skla, ktoré ešte dlho nevyjdú z módy. Obľúbenou farbou posledných sezón je aj extravagantná čierna prípadne jej kombinácia s decentnou bielou farbou. V prípade najextravagantnejších kúpeľní sa snažíme vyberať doplnky samostatne presne na mieru danému projektu.

Podstatným elementom kúpeľňových doplnkov je ich upevnenie. V prípade nových kúpeľní je v rámci inštalácie obkladov a sanity najbezpečnejšie aj najtrvácnejšie ich navŕtanie. V prípade rekonštrukcií alebo ak nie je vŕtanie z nejakého dôvodu možné, odporúčame lepenie. Všetkým klientom veľmi odporúčame použitie overených lepiacich zmesí, pretože kúpeľňa je často vlhké a agresívne prostredie. Každé euro investované do kvality sa vám v budúcnosti odvďačí pohodlím a bezproblémovým používaním.

Keďže sme v posledných dňoch zaznamenali zvýšený záujem o  dávkovače dezinfekčných gélov na záver galérie produktov prikladáme fotky vybraných doplnkov na dezinfekciu. V tomto prípade je možnosť  využitia klasickej „pumpičky“ rovnakej ako na dávkovanie tekutého mydla. V prípade väčších objektov, firiem, alebo verejných priestorov odporúčame využiť dávkovače v väčším objemom, aspoň jeden liter. V prípade požiadavky na totálnu hygienu ponúkame ja dávkovače na senzor, ktorý automaticky dávkuje gél bez nutnosti dotyku s akoukoľvek plochou.

Ak vás v tomto období vírusov a epidémií tieto zásobníky na dezinfekčný gél zaujali neváhajte nás kontaktovať. Samozrejme, radi vám poradíme aj pri výbere akýchkoľvek iných doplnkov do kúpeľne. Najlepšie si ich viete prezrieť na našich predajniach, pričom môžete využiť odborné rady našich skúsených predajcov. U nás nájdete vždy pekné a praktické riešenie nie len pre vašu osobnú hygienu.