Séria dlažieb Tele di Marmo Revolution

V našom blogu vám radi predstavujeme netradičné série produktov. Tiež vám chceme prinášať horúce novinky, ktoré rozšíria existujúce hranice interiérového dizajnu v najbližších rokoch. Jeden takýto produkt je aj séria Talianskych dlažieb Tele di Marmo Revolution. Bude táto séria naozaj revolučná, alebo upadne do víru zabudnutia? My sme z nej nadšení, vy posúďte sami.

Séria Tele di Marmo Revolution ponúka úplne novú interpretáciu vizuálnej stránky mramoru. Materiálu ktorý evokuje večnú krásu a eleganciu. Séria obsahuje štyri nové farby v nezvyčajných kombináciách, ktoré podčiarkujú jej jedinečný výraz a silu. Sú to farby geograficky späté s miestami výskytu prírodného kameňa Bianco Thassos, Calacatta Black, Verde Saint Denis, Patagonia. Štyri nové, prírodné a čiastočne leštené mramory najlepšie ukážu svoj potenciál pri veľkých formátoch dlažieb, preto ak je možnosť, tak ich uprednostňujeme. Séria je samozrejme dostupná v rôznych formátoch od 30×60 cm, 90×90 cm, 60×120 cm až po veľký formát 120×278 cm. Stačí si vybrať…

Vylepšená séria

Séria Tele di Marmo Revolution, ktorá sa vyznačuje sviežimi farbami a vzormi, rozširuje interpretáciu klasického mramoru aj tým, že ponúka rozšírenie o mozaiky v tradičných vzoroch nazývaných Acanto. Vplyv umeleckej mozaiky sa tu prejavuje použitím presných geometrických motívov, ktoré sú dôkladne vykladané s dôrazom na súlad farieb a odtieňov. Táto výrazná dekorácia robí zo série Tele di Marmo Revolution kompletný súbor dlažieb, v ktorom vzory mramorových žíl, odrazy a detaily získajú osobnosť. Táto séria má potenciál urobiť z každého projektu jedinečné a originálne umelecké dielo. Dekoratívne mozaiky, vylepšujú sériu a vytvárajú maximálnu všestrannosť inštalácie.

Ste typ, ktorý si stojí za svojim presvedčením?

Možno sa stretávate s ľuďmi, ktorý musia pred vami zabrzdiť aj keď by radšej dupli na plyn, lebo im vadí vaša odvaha. Ale vy viete, že váš pohľad je správny a nenecháte si pokaziť párty. Nenechajte sa donútiť k mlčaniu alebo ústupu. Možno budete považovaný za nepohodlnú osobu ale je to stále lepšie ako byť len kulisa či ozdoba šedého bezmenného davu. Nech to dopadne akokoľvek, nech sa hocičo stane, so sériou Tele di Marmo Revolution bude dizajn vždy stáť na vašej strane. Nebojte sa vykročiť svojou cestou.

Viac o tejto extra zaujímavej novinke sa dozviete na našich kúpeľňových štúdiách. Tešíme sa na vás! Radi vám poradíme ohľadom akýchkoľvek otázok.