Séria obkladov a dlažieb TotaLook od Emilceramica

V poslednom čase sme vo svete obkladov a dlažieb venovali pozornosť najmä veľkým formátom. Poďme na to tento krát z opačného konca a na podlahu použime formát 6×24 cm.

Aj takéto malé tehličky sú súčasťou projektu, ktorý predstavuje séria obkladov a dlažieb TotaLook od Emilceramica. TotaLook je výsledkom precízneho skúmania farieb a štýlov s použitím rôznych materiálov. Svet živíc v piatich citlivo vyberaných farbách a troch povrchových úpravách sa odráža v niekoľkých radách.

TotalBrick

Dizajnéri pri tvorbe tejto rady našli inšpiráciu v majolikových, ručne vyrábaných dlaždiciach. TotalBrick majú zámerne nedokonalý povrch, každá je unikátna a napriek tomu sú tak jednoduché a všestranné. Tehličky vo formáte 6×24 cm sú perfektným prvkom pre experimentovanie a vy z nich môžete vytvoriť toľko vzorov, koľko si ich dokážete predstaviť. Navyše ak využijete obe povrchové úpravy, v ktorých sa vyrábajú – matnú aj lesklú a skombinujete ich, vznikne v miestnosti príjemná hra so svetlom. Nazrite do galérie fotografií nižšie a posúďte sami, ako na vás celý koncept pôsobí.

Okrem tehličiek majú v sérii zastúpenie aj štandardné a väčšie formáty vo farebnom prevedení Antracite, Grigio, Bianco, Sabbia a keďže farbou roka 2020 je modrá, tak aj Blu Avio. Samostatnou kategóriou sú už dobre známe 2 cm dlažby, ideálne pre použitie v exteriéri. Celý projekt rozširujú a ozvláštňujú tri dekory, výnimočné farbou aj povrchom. Jedným z nich je kubistický vzor s využitím všetkých piatich farieb série a dodáva interiéru nenútenú eleganciu.

TotaLook má vo svete obkladov a dlažieb veľký potenciál a to vďaka voľbe farieb, rôznosti tvarov a čo je najdôležitejšie, povrchová úprava je v troch stupňoch: Soft, Natual a Tecnica. Verzia Tecnica má veľmi dobré protišmykové vlastnosti (R11/C) a to z nej robí ideálnu dlažbu pre verejné aj súkromné vonkajšie priestory, dokonca aj okolie bazéna. Samozrejme každý typ obkladu či dlažby je určený na niečo iné a preto sa smelo obráťte na našich predajcov z kúpeľňového štúdia, radi vám poradia.