Projekt Apartmány Maladinovo na Liptove

Tento rok u nás na Liptove pribudlo aj jedno utešené ubytovanie s názvom, ktorý si nepochybne zapamätáte. Projekt Apartmány Maladinovo na Liptove sa nám zapáčil hneď, ako sme o ňom počuli a preto sme s radosťou spolupracovali na realizácii kúpeľní. Hlavnou myšlienkou bolo vytvorenie ubytovania, ktoré umocní zážitky turistov, čo sem na Liptov zavítajú. Preto aj budovy, v ktorých sú apartmány, pripomínajú tradičné liptovské humno. Navyše je odtiaľto krásny výhľad na hory a Liptovská Mara je len na skok.

Ubytovanie aj v mezonete

Apartmány, štúdiá či mezonety – také sú typy izieb, kde sa môžu hostia ubytovať. V mezonete sú dokonca dve kúpeľne a v tej hornej vás čaká prekvapenie: sauna a vírivka. Do všetkých kúpeľní sme my, KRT L. Mikuláš, dodali kvalitné batérie značky Nobili, závesné WC, kúpeľňové doplnky a skompletizovali sme sprchové kúty. Dodali sme sklo, sprchovú batériu a odtokový žľab. Sprchový kút je riešený aktuálnym trendom zvaným WalkIn. Má minimalistický dizajn, ktorý vyhovuje náročnosti každého interiéru. Je elegantný a zároveň nenáročný na údržbu. Podľa nás je to zatiaľ najlepšie možné riešenie pre hotelovú kúpeľňu.

Všetko je v súlade

Pri spolupráci na projekte sa vždy snažíme dodržať celkový koncept a aby boli sanita a kúpeľňové doplnky v súlade s obkladmi a dlažbou. Estetickosť je dôležitá, to áno, ale pri realizácii nezabúdame ani na praktickú stránku vecí. Jednoduchá údržba je jednou z priorít realizácie. V Maladinove sme k sivej dlažbe napasovali sanitu a doplnky v duchu moderného minimalizmu a ten v kombinácii s drevenými prvkami urobil z kúpeľní veľmi sympatickú súčasť apartmánov.

Ak práve plánujete výstavbu alebo prestavbu vášho penziónu, hotela prípadne apartmánov, obráťte sa na nás. Dáme spolu dokopy vaše nápady s našou profesionalitou a nepochybujeme o tom, že vznikne skvelý projekt.