Kovové odlesky série dlažieb Metallica

Kovové odlesky série dlažieb Metallica od talianskej značky Viva navodia tú správnu atmosféru v interiéri. Metal a jeho chladný vzhľad by ste v minulosti hľadali len v priemyselnej oblasti, no teraz vstupuje aj do obytného priestoru. Séria iste priláka tých z vás, ktorí radi experimentujete so svetlom, farbami a materiálmi za účelom vytvoriť niečo výnimočné.

Eklektická kolekcia

Viva je značka, ktorá prenáša tie najinovatívnejšie a najenergickejšie trendy súčasného dizajnu do nových keramických obkladov. V sérii Metallica sa s bezkonkurenčnými vlastnosťami keramiky navyše spája aj eklektický vzhľad, ktorý je dnes populárny. Určite ste už videli alebo navštívili kaviareň či reštauráciu, kde z betónového stropu pokrytého priznanými rúrami z ventilácie visel krásny krištáľový luster a k tomu ešte pridali starožitný nábytok. Presne toto bezzásadové spájanie prvkov protichodných smerov dizajnu vystihuje eklektický štýl.

Ideálna do celého domu či bytu

Metallica je navrhnutá tak, aby ste ju mohli využiť kdekoľvek: od chodby, cez kuchyňu a obývačku až po kúpeľňu. Preto zahŕňa veľké formáty s výškou skoro 3 metre, dlaždice v troch štandardných rozmeroch 30×60 cm, 90×90 cm a 60×120 cm a tehličky MetalBrick v rozmere 6×24 cm. Výhodou sú aj dva povrchové prevedenia klasických formátov, hladký a drsný (MetalRiddle).

Čo sa týka farieb, rozhodnúť sa môžete napríklad pre čiernu, bridlicovo šedú, oceľovú či bielu. Tehličky MetalBrick majú navyše aj zelené a modré prevedenie a dokonale ladia s odtieňmi veľkých dlaždíc. Naši dizajnéri vám radi poradia ako môžete správnou voľbou farieb a hrou s lúčmi svetla určiť celý charakter interiéru. Nebojte sa využiť motív kovu pri navrhovaní a tvorbe vašej kúpeľne či steny v obývačke a príďte si k nám do KRT dať urobiť vizualizáciu. Možno bude práve séria Metallica tou pravou pre vás.