Séria umývadiel Geberit VariForm

Séria umývadiel Geberit VariForm v kombinácii s novým nábytkom v minimalistickom dizajne vytvárajú harmóniu a zaujímavý prvok vhodný aj do vašej kúpeľne. VariForm je séria, vhodná pre stavebné projekty vo verejnom, poloverejnom aj súkromnom sektore. Jej prednosťou je bohatý modulárny systém so vstavanými a zapustenými umývadlami a umývadlami položenými na dosku v rôznych veľkostiach. Takáto všestrannosť umožňuje ich jednoduché umiestnenie v kúpeľni. Dizajnový koncept je založený na štyroch geometrických tvaroch: kruh, elipsa, ovál a obdĺžnik. Táto séria pôsobí veľmi elegantne a nadčasovo, práve vďaka štíhlemu okraju keramiky.

Umývadlá sú k dispozícii s otvorom a bez otvoru na batériu. Preto môžete použiť stojančekovú umývadlovú batériu, ktorú namontujete priamo na umývadlovú misu alebo ju namontujete vedľa misy. Prípadne zvoľte nástennú podmietkovú batériu, medze kreativite výrobky Geberit nekladú. Rôznorodosť a výnimočné stvárnenie série VariForm získalo aj ocenenie za dizajn IF design award 2018.

Kúpeľňový nábytok

Novinkou tohto roku je kúpeľňový nábytok určený pre umývadlá Geberit VariForm na dosku. Skrinky sú navrhnuté v minimalistickom dizajne a po bokoch ich zdobí čierna hrana, ktorá tvorí vynikajúci vizuálny efekt na vrchnej strane skrinky. K minimalistickému dizajnu prispieva aj systém otvárania push-to-open, žiadne úchytky na skrinke nenájdete. Táto jednoduchosť vnáša do vizuálu kúpeľne určitú dávku ľahkosti.

Skrinky sú navrhnuté tak aby sa ľahko kombinovali do zostavy rôznych tvarov a prispôsobili sa priestorovým dispozíciám. Vy si určíte aké rozostavenie vám vyhovuje najviac. Môžete skombinovať jednoduchú skrinku so zostavou skriniek v rovnakej konštrukčnej výške alebo tie v tvare písmena L a k tomu väčšiu spodnú skrinku. Nábytok sa vyrába v troch farbách: bielej lesklej s matnou vrchnou doskou, lávovo čiernej alebo v imitácii dreva – orech hickory. Zladiť tento nábytok so zvyškom interiéru je hračka. Prezrite si všetky produkty na: http://www.geberit.sk/variform.

Chceli by ste vidieť ako sa bude táto séria vynímať vo vašej novej kúpeľni? Kontaktujte našich predajcov a radi vám pripravia vizualizáciu.