Kúpeľňové radiátory Zehnder, ktoré vás nenechajú chladnými

Poznáte ten pocit, keď sa vám nechce vypnúť hrejivá sprcha, či vyjsť z teplej vane len preto, že vás čakajú zimomriavky a strasenie od náhleho ochladenia? Medzi relaxom v teplej vode a uspávajúcim teplom vašej postele už nemusí byť chladná medzera. Riešením je kúpeľňový radiátor, ktorý sa stáva tak praktickým, ako i dizajnovým doplnkom každej modernej kúpeľne.

Keď raz okúsite život s ním, už si neviete predstaviť život bez neho. Áno, stále hovoríme o kúpeľňovom radiátore. Tento prvok v kúpeľni môže byť napájaný samostatne elektrikou, alebo zapojený do ústredného kúrenia – podľa vašej preferencie. Po poradenstve s našimi odborníkmi sa na nás môžete obrátiť aj s realizáciou jeho zapojenia. Aj v lete sú obklady v kúpeľni na dotyk chladnejšie než zvyšok domu. K tomu vychádzate z vody bez oblečenia a odparujúca sa voda vašu pokožku ešte viac ochladzuje. Preto myslite na kúpeľňový radiátor aj počas letnej stavebnej sezóny – je totiž využiteľný celoročne.

Tri dôvody, prečo by nemal kúpeľňový radiátor chýbať vo vašom dome

Okrem samotného tepla v inak chladnej kúpeľni je to predovšetkým jeho prvotný zámer – rýchle sušenie uterákov. Uterákom zaveseným na vešiakoch trvá podstatne dlhšie, kým sa vysušia – a viac členov domácnosti môže spôsobiť, že sa v kúpeľni drží neprimerané vlhko. To súvisí aj s druhou výhodou rýchleho sušenia – a tou je vaše zdravie. Vo vlhkých uterákoch vzniká prirodzené prostredie pre baktérie a plesne, ktoré následne dostanete na svoju pokožku, čím znegujete všetky snahy o jej zdravie a pekný vzhľad. A tretím hlavným dôvodom, prečo by kúpeľňový radiátor nemal u vás chýbať, je práve ten príjemne vyhriaty uterák, do ktorého sa zabalíte po kúpeli či sprche. Umocníte tým pocit uvoľnenia svalov, aj stresu po namáhavých dňoch. Na tento pocit každodenného mini-wellnessu si veľmi rýchlo zvyknete.

Švajčiarska praktickosť, kvalita a dizajn

V kúpeľni, v mieste, kde kovy podliehajú korózii rýchlejšie než inde, nechcete robiť kvalitatívne kompromisy. V K.R.T. preto dlhodobo spolupracujeme s prestížnym švajčiarskym výrobcom radiátorov, firmou Zehnder. Dokonalosť zvarov sa pri tejto značke spája s neporaziteľnou povrchovou úpravou. V nej sa o protikoróznu úpravu postarajú dve vrstvy galvanizovanej medi, podporené vrstvou niklu, ktorá naviac zvyšuje hladkosť povrchu. Vrchná chrómová vrstva dodáva finálny lesk a tvrdosť. Do už osvedčených produktov od firmy Zehnder prinášame z K.R.T. dve novinky na slovenský trh: Praktický radiátor Zehnder Aura a dizajnovo-štýlový radiátor Zehnder Fina Lean Bar.

Zehnder Aura – nech pre vás menšia kúpeľňa nie je obmedzením

Láka vás kúpeľňový radiátor, no počítate v menšej kúpeľni s každým centimetrom? Aura je pre vás ako stvorená. Tento klasicky dizajnový kúpeľňový radiátor má veľké vzdialenosti medzi trubkami a malú stavebnú hĺbku. Ľahko sa čistí a podľa dizajnu vašej kúpeľne si môžete zvoliť chrómovú, alebo bielu povrchovú úpravu. Naši dizajnéri vám aj v tomto radi poradia.

Zehnder Fina Lean Bar – čistý, minimalistický, štýlový, farebný

Keď sa povie kúpeľňový radiátor, väčšina ľudí si nepredstaví to, čo my ponúkame v podobe Zehnder Fina Lean Bar. Avšak vy môžete tento pohľad zmeniť a urobiť dojem aj na návštevu, ktorá k vám najbližšie príde. Fina Lean Bar je stvorený pre moderné kúpeľne. Jeden deň v ňom uvidíte obraz, v iný zas zrkadlo – vždy však bude tým najhrejivejším prvkom vašej kúpeľne. Vstavané vykurovacie teleso neruší dizajn a držiak plní úlohu pohodlia a praktickosti. Doplniť ho môžete o ďalšie držiaky. Vyberiete si z rozmerov radiátora 50, 60 a 70 cm na šírku, k výškam 130, 150 a 180 cm. A to všetko v 50 farebných odtieňoch, vrátane vzhľadu nerezovej ocele.

 

Pestrejší kúpeľňový život s Colours free

Keď už hovoríme o farebných odtieňoch, nedá nám nespomenúť aktuálnu akciu „Colours free“. Švajčiarski dizajnéri vybrali aj tento rok šesť rôznych farebných prevedení, v ktorých si môžete objednať vybrané Zehnder produkty za cenu základnej bielej farby. Tieto farby reflektujú najnovšie interiérové farebné trendy a pre rok 2021 je to tento výber:

  • Čierna matná (0557)
  • Antracitová (0346)
  • Biela matná (0556)
  • Kremeň béžová (0523)
  • Rubínová červená 3003
  • Farba Inox Look so vzhľadom nerezovej ocele (0332)

Spojte dizajnové doplnky s praktickou využiteľnosťou a dodáte tak kúpeľni úplne iný nádych. Akcia platí pre kúpeľňové radiátory Zehnder Forma Asym, Kazeane, Metropolitan Bar, Metropolitan Spa, Quaro, Roda Spa Asym, Subway, Vision a Yucca Asym.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, alebo osobne navštíviť.

Forma Asym
Kazeane
Metropolitan Bar
Metropolitan Spa
Quaro
Roda Spa Asym
Subway
Vision
Yucca Asym