Musí byť sanita biela?

Ak vám stačí jednoduchá odpoveď, tak potom odpoveďou je – nie. Sanita môže mať rôzne farby. A pokiaľ vás to zaujalo, chcete vedieť aké farebné prevedenia sanity by ste mohli vo svojej novej kúpeľni mať, od akého výrobcu a kde také môžete vidieť na vlastné oči, smelo čítajte ďalej.

Obklady, dlažby, aj doplnky v kúpeľniach dokážu hýriť pestrosťou a rôznorodosťou. Sanita však doteraz trpela na jeden hendikep. Hoci ste si mohli, najmä v posledných rokoch, vybrať nové a unikátne dizajny, nemohli ste si vybrať farbu. Sanita v minulosti zažila intenzívne, no krátke obdobie svojej farebnej popularity. Následne sa farby vytratili pre malý dopyt a dominovať začala biela. No v K.R.T. sme sa neuspokojili s takouto odpoveďou. Na trhu sme hľadali inovátorov, ktorí narušili nemenný stav a priniesli sanitu, ktorá má nielen originálny dizajn, ale aj farby. Nakoniec sme ich našli v Taliansku, neďaleko jeho hlavného mesta Rím, vo firme Artceram. Táto firma ponúka jemné tóny, ktoré pomôžu sanite splynúť s dizajnom kúpeľne s talianskou eleganciou.

Keď kúpeľne nekupujete, ale tvoríte

V K.R.T. radi vidíme, keď, ako naši klienti, kúpeľne nekupujete, ale tvoríte. Aj preto sa vám snažíme poskytnúť kvalitatívne overené, no moderné a inovatívne produkty. S nimi si môžete vyskladať kúpeľňu vašich snov. Takú, akú nemá nik iný. Stačí pritom vedieť povedať, čo sa vám páči, ukázať iné kúpeľne a ich fragmenty, ktoré naši dizajnéri spoja do vizualizácie. Výsledok zdieľajú s vami, aby ste si doladili každý detail, až do úplnej spokojnosti. Vďaka našej dlhoročnej pozícii a sile na trhu máme s dodávateľmi vynikajúce vzťahy. A náš veľkokapacitný sklad zaručuje, že po finálnom kývnutí na dizajn vašej kúpeľne budete môcť s realizáciou začať vo veľmi krátkej dobe. Rýchle dodacie doby je totiž niečo, na čom si veľmi potrpíme.

Farebná sanita

Práve fakt, že biela sanita v mnohých dizajnových kúpeľniach svieti, ako sa hovorí, „ako päsť na oko“, stojí za tým, že dnes ponúkame aj výrobky značky Artceram. Po dopyte od dizajnérov sa naši produktoví manažéri rozhliadli po svete a v meste Civita Castellana našli dodávateľa, ktorý sanitu s nádherným dizajnom dokáže dodať aj v rôznych odtieňoch. Tie sú, okrem lesklej bielej, vždy v matnom prevedení. Od matnej čiernej si vyberiete aj z odtieňov ako sivá, modrá obloha, jemne ružová, zelená, či farba šampanského. Výraznejšie sú farby nočnej oblohy, denimovo modrej, kakaovo či holubicovo hnedej, až po petrolejovú, lesnú či šalviovú zelenú. A to všetko s tak originálnym dizajnom, že budete na výber toho najlepšieho potrebovať dvojnásobný čas: najprv na výber dizajnu a následne na jeho farby.

 

Kde vidieť farebnú sanitu naživo

V našich priestoroch v Liptovskom Mikuláši, Banskej Bystrici, aj v Brezne neustále obmieňame výstavné showroomy, kde dizajnéri tvoria moderné a osobité kúpeľne, na ktoré sa môžete kedykoľvek počas otváracích hodín prísť pozrieť. Práve v našej centrále v Liptovskom Mikuláši dokončujeme nové showroomy, ktoré by mali byť hotové koncom augusta. O tom, ako farebná sanita vyzerá a pôsobí na oko i na dotyk, sa tak budete môcť prísť pozrieť osobne. Ak plánujete novú kúpeľňu, potom robíte rozhodnutie na mnoho desaťročí pred vami. Preto si na to doprajte dosť času a koncom augusta si naplánujte výlet na Liptov, aj k nám, do predajne K.R.T. Radi vám odpovieme na všetky otázky, ale tiež vás necháme voľne objavovať naše predajno-výstavné priestory, aby ste nasali inšpiráciu a informácie. O tom, kedy budú kóje hotové, sa najrýchlejšie dozviete z našich sociálnych sietí. A tak nás, aj pre množstvo iných inšpirácií, neváhajte začať sledovať na Facebooku, alebo Instagrame.