Sprchovacie WC, ktoré je prekvapivo všestranné

GEBERIT AQUACLEAN TUMA

Viete si predstaviť, že si ruky umyjete pomocou papiera alebo že namiesto sprchovania sa len utriete? Asi ťažko. Čistota bez použitia vody jednoducho neexistuje. Voda sa stala nenahraditeľnou súčasťou každodennej osobnej hygieny. Čistí, osviežuje a umožňuje zažiť jedinečný pocit sviežosti. To sú dôvody, prečo sa stále viac ľudí nadchýna pre prirodzenú a blahodarnú hygienu aj po použití toalety. A tak podobne ako sa každodenné sprchovanie stalo štandardom, spoločnosť Geberit by rada prispela k takejto zmene aj v oblasti hygieny na toalete. Sprchovacie WC Geberit AquaClean predstavujú ideálnu kombináciu štandardnej toalety a bidetu. Toto riešenie šetrí cenný priestor v kúpeľni, pretože nezaberá viac miesta ako bežná toaleta, pôsobí elegantne a zároveň jeho používanie je jednoduché a pohodlné.

Geberit AquaClean Tuma ponúka sviežosť a komfort pre každú domácnosť. Sprchovacie WC vďaka svojmu kompaktnému dizajnu umožňuje maximálne využitie priestoru. Inteligentná koncepcia výrobku kombinuje uhladený a elegantný dizajn s prepracovanou technológiou. AquaClean Tuma je k dispozícii ako kompletné zariadenie vo vyhotoveniach Comfort a Classic ako aj sprchovacie WC sedadlo, ktoré je vybavené rovnakými funkciami ako kompletné zariadenie.

Vlastnosti a funkcie 

S Geberit AquaClean Tuma si môžete vybrať vybavenie sprchovacieho WC: od jednoduchých základných funkcií pri modeli Classic až po prídavné komfortné funkcie pri vyhotovení Comfort – a to za rozumnú cenu. Pozrite si prehľad najdôležitejších funkcii.

  • Technológia splachovania Whirlspray: zabezpečuje dôkladnú a zároveň úspornú očistu vodou. Sprchovací prúd je zjemnený dynamickým primiešavaním vzduchu. Pomocou diaľkového ovládania je možné nastaviť polohu ramena sprchy ako aj intenzitu sprchovacieho prúdu v piatich stupňoch intenzity (len verzia Comfort). Zároveň je možné aktivovať oscilačnú  funkciu sprchovania pre ešte dôkladnejšie očistenie. Pri verzii Classic je možné nastavenia sprchovacieho prúdu upraviť pomocou aplikácie v telefóne.
  • Samostatná dámska sprcha: jemná dámska sprcha ukrytá v ramene sprchy zabezpečí dokonalú, ale zároveň príjemnú očistu vodou. Skrytá v ramene sprchy je hygienicky chránená počas nepoužívania. Pred a po každom použití sa obe sprchovacie dýzy prepláchnu prúdom čistej vody.
  • Keramická WC misa bez splachovacieho okraja Rimfree®:Keramická WC misa Rimfree® nemá klasický splachovací okraj , takže neexistujú žiadne skryté miesta, na ktorých by sa mohli vytvárať usadeniny a množiť baktérie. Keramika Rimfree® zaručuje perfektnú hygienu WC misy. Vďaka optimálnemu vedeniu vody sa úplne opláchne celá vnútorná plocha keramiky.
  • Vyhrievané sedadlo: Vyhrievanie WC sedadla sa aktivuje akonáhle sa posadíte na toaletu. Príjemne teplé sedadlo navodzuje pri používaní pocit pohodlia a uvoľnenia. Funkciu môžete kedykoľvek upraviť prípadne deaktivovať.
  • Odsávanie zápachu: S automatickým, tichým odsávaním zápa-chu sa nepríjemné pachy zachytávajú už vo vnútri WC misy, skôr ako by sa stihli rozšíriť do priestoru a odstraňujú sa prostredníctvom keramického voštinového filtra. Systém odsávania sa spúšťa automaticky hneď po usadení sa na sprchovacie WC alebo manuálne na diaľkovom ovládači.
  • Ovládanie – diaľkové, nástenné, cez aplikáciu: Všetky funkcie sa dajú jednoducho ovládať diaľkovým ovládaním, alebo cez nástenný ovládací panel. Stlačením tlačidla aktivujete  sprchovaciu funkciu alebo svoje osobné nastavenia. Funkcie sprchovacieho WC môžete ovládať aj cez aplikáciu v telefóne. Takto sa práve telefón stáva diaľkovým ovládaním.

Skrytá technológia 

Vďaka hladkým jednoduchým líniám sa sprchovacie WC spoločnosti Geberit elegantne a decentne zladí s dizajnom kúpeľne. Dizajn pritom sleduje estetiku neviditeľného: Inteligentná technológia sprchovania ako aj všetky prípojky elektrického prúdu a vody, vrátane upevnenia na stenu sú skryté a integrované do keramiky. K montáži sprchovacieho WC Geberit AquaClean Tuma nie je potrebná žiadna stavebná úprava. Potrebná je jedine prípojka elektrického prúdu.

Pod krytom sprchovacieho WC sa skrýva aj spoločnosťou Geberit vyvinutá funkcia odvápnenia na elimináciu usadenín vodného kameňa a na zaručenie dlhodobej výkonnosti sprchovacieho WC, ktorá nezávisle od tvrdosti vody preplachuje všetky komponenty prichádzajúce do styku s vodou.

AquaClean Tuma sa dodáva ako kompletné zariadenie s dokonale prispôsobenou keramickou misou a so skrytými prípojkami elektriny a vody. Alternatívne sú obe vyhotovenia, Comfort aj Classic, k dispozícii aj ako sprchovacie WC sedadlá, ktoré sú vybavené rovnakými funkciami ako kompletné zariadenie. Sprchovacie WC sedadlo ponúka jednoduchú a nenáročnú inštaláciu na rôzne už nainštalované keramické WC misy bez náročných stavebných úprav, vďaka čomu je takéto riešenie mimoriadne vhodné pre prenajaté byty. Sprchovacie WC sedadlo je teda ideálnou a flexibilnou možnosťou pre všetkých nájomníkov, ktorí si chcú vylepšiť kúpeľňu a užívať si pocit sviežosti.

 

Ďalšie vlastnosti a funkcie sprchovacieho WC Geberit AquaClean Tuma nájdete na stránke: www.geberit-aquaclean.sk/tuma

Zaregistruje svoje sprchovacie WC Geberit AquaClean a predĺžte si bezplatne záruku na https://www.geberit-aquaclean.sk/servis/predlzena-zaruka/