Aby sa každému bývalo a oddychovalo čo najlepšie

Koniec roka je vždy časom, kedy sa pozeráme späť a reflektujeme prežitý čas a jeho zmysel. V K.R.T. sme sa obzreli za seba a zostal nám úsmev na perách. To, čo za sebou vidíme je krajší priestor pre život, krajšie miesta pre váš oddych a nabitie vnútorných batérií.

Prečo sa venujeme kúpeľniam, obkladom, sanite a interiérovému dizajnu? Pretože toto sú miesta, kde majú ľudia čas sami pre seba. Miesta, kde sa nik na nič nemusí hrať, miesta, kde sa cítia v bezpečí. V tomto bezpečí z ľudí všetko opadne, uvoľnia sa, nabudia, skrášlia, povenujú sa tomu najdôležitejšiemu človeku v živote – sebe. Celé to robíme preto, aby sa každému bývalo a oddychovalo čo najlepšie. Preto sú vo vašich projektoch tieto miesta také dôležité a preto sme radi, že sme na túto cestu mohli vstúpiť spoločne.

Dovolenkový oddych s K.R.T.

Ešte v roku 2020 sme realizovali priestory v Strachan family hotel, ako aj Hotel Tri sestry v Jasnej. Ak si prídete zalyžovať do Demänovskej doliny, aktuálne tu realizujeme aj ďalšie projekty – Tri vody a Demänová village.

O niečo nižšie, v Liptovskej kotline, sme tento rok pomohli s dokončením chatiek pri Aquaparku a v rovnakej lokalite, pri Tatralandii, nájdete priestory dokončené s pomocou K.R.T. aj v projekte Maladinovo. Ich druhá etapa aktuálne pokračuje a sme radi, že našou najlepšou vizitkou sú ďalšie zákazky od stávajúcich zákazníkov. Rovnako vám počas dovolenky dokonale poslúži sanita od K.R.T. aj v Bešeňovej, v Hoteli Akvamarín.

Veľa ľudí si pochvaľuje lyžovačku na Kubínskej holi, kde vaše oko v projekte Hillside tiež upútajú priestory realizované vďaka K.R.T. A ak preferujete pokojnejšiu dovolenku uprostred hlbokých lesov Podbanského, čoskoro tu pribudnú horské chatky, ktorých sme tiež hrdou súčasťou.

Moderné kúpeľne v modernom bývaní

Aj v rezidenčných projektoch nachádzajú profesionálni dizajnéri K.R.T. každoročne svoju realizáciu. V roku 2021 sa dokončili prvé budovy moderného projektu Victory Port v Liptovskom Mikuláši a aktuálne sa stavajú ďalšie dve. V rovnakom meste budúci rok pribudne aj moderné mestské bývanie v projekte Rezidencia Palúdzka. O tom, že K.R.T. v ňom realizuje kúpeľne, sa dozviete už dnes, z veľkého banneru na fasáde dokončovanej budovy. A do tretice všetko dobré: v rovnakej štvrti mesta vyrastá aj výstavba projektu Moderná Palúdzka, ktorého kompletné kúpeľne stavili na najlepšiu kvalitu, akú nájdete.

Projekty po celom Slovensku

K.R.T. tu je pre vás nielen na severnom Slovensku. Banskobystrická predajňa realizovala spoločne s OVA štúdiom nádherný byt v Bratislave, ktorého realizácia bude inšpiráciou pre mnohých ďalších. V Trenčíne zas pribudli moderné, praktické a vkusné priestory v miestnej urologickej klinike. Myslíme tak nielen na čas vášho oddychu na dovolenke, ale aj na čas pracovný a priestor, ktorý má byť pre ľudí a klientov príjemný aj v nepríjemných životných situáciách.

Predovšetkým však myslíme na vás – našich klientov. Sme vďační a hrdí, že pri realizácii vašich developerských a renovačných projektov kontaktujete K.R.T. Vždy vám radi pomôžeme. V roku 2022 to budeme robiť už 29 rokov po sebe a to v stabilnej kvalite a pri kreatívnych inováciách – rok čo rok. Ďakujeme za spoluprácu v roku 2021 a budeme sa tešiť na jej pokračovanie aj v tom nasledujúcom.