Séria MODUO

Prinášame vám prvú horúcu novinku pre rok 2019, jedná sa o kúpeľňovú sériu Moduo, ktorú nájdete v tomto roku v našej ponuke.

Séria obsahuje nielen keramiku ale aj kúpeľňový nábytok, z ktorého môžeme vytvárať nezávislé zostavy, a tak sa presne prispôsobí, akejkoľvek veľkosti a typu kúpeľne. Veľkou prednosťou tejto kolekcie je možnosť výberu keramiky a nábytku v dvoch hĺbkach – štandardnej 45cm, alebo slim prevedenie 38cm. Táto možnosť variácie nájde uplatnenie predovšetkým v menších alebo atypických kúpeľniach. Pre zákazníkov to znamená širšie možnosti rozmiestnenia jednotlivých prvkov kúpeľne, ktoré by si s inými sériami nemohli dovoliť.

Farby

Séria Moduo sa vyznačuje, modernými, štýlovými, ale univerzálnymi farbami nábytku, ktoré sa hodia k všetkým dizajnom interiérov. Existuje nespočetné množstvo možností… Ďalšou inováciou tejto série je možnosť otvorenia dvierok postrannej skrinky až do uhlu 165°. Týmto jednoduchým vylepšením môžete využiť zrkadlo umiestnené na vnútornej strane dvierok, ktoré pri bežných skrinkách ostávajú nevyužité. Medzi Ďaľšie praktické prednosti série patria napríklad skryté rúčky dvierok, mechanizmus jemného dovretia dvierok, alebo mechanizmus jemného dovretia šuplíkov. Povrch skriniek je ošetrený technológiou Aquasafe, ktorá zabezpečuje dodatočnú odolnosť voči vlhkosti a plesniam.

Variácie

Celá séria sa vyznačuje neskutočným množstvom variácií, široké portfolio vybavenia sa presne prispôsobí vaším individuálnym potrebám. Vyberte si vašu perfektnú kúpeľňu s kolekciou Moduo!