Dlažby do exteriéru Aurelia, Emilia

Dlažby Aurelia a Emilia sú dve nové série gresových dlažieb, ktoré boli inšpirované dražobnými kockami. Týmito dlažbami, nielen do exteriéru, boli obložené námestia a nádvoria už v historických časoch a sú zachované až do dnes. Tento fakt len potvrdzuje nadčasovosť tohto dizajnu. Ak hľadáte dlažbu s príjemným nadčasovým dizajnom s nádychom štýlovej vidieckej atmosféry, tieto série sú niečo pre Vás.

Dlažby sú vyrábané v dvoch hrúbkach 10 mm aj  20 mm  a vo formáte 60×60 cm, pre rýchlejšiu pokládku.  Sú vhodné pre nekonečné riešenia podláh vo veľkých verejných priestoroch. Od predajní v prímorských letovísách, cez použitie v obytných a komerčných priestoroch, až po prístupové cestičky, terasy, okraje bazénov alebo nádvoria. Vďaka svojmu dizajnu umožňujú plynulí prechod alebo obnovu textúr tradičných mestských dlažieb. Technické charakteristiky ako protišmykový povrch a odolnosť proti mrazu ich robia ideálnym riešením pre univerzálne použitie. Chromatické efekty kameniva doslova svietia na slnečnom svetle a dávajú tomuto kameňu nezameniteľný charakter a krásu.

Série sa tiež robia v dizajne tzv. mačacích hláv – oblúkov, pokládkou ktorých sa dajú vytvoriť jedinečné, zaujímavé a efektné obrazce. Vneste do svojho domova, terasy alebo záhrady závan teplého stredomorského dizajnu so sériami Aurelia a Emilia. Zistíte, že dlažba nepatrí z ďaleka len na podlahu kúpeľne.