Séria dlažieb AMARCORD

Ako si vybrať správnu dlažbu?

Táto otázka trápi väčšinu našich zákazníkov, ktorý chcú vniesť do svojho obydlia svieži dizajn, ale niesu si úplne istí ako ho definovať. Séria dlažieb Amarcord sa zameriava presne na tento problém. Je založená na farebnom systéme NCS, ktorý logicky definuje farby presne podľa vnímania ľudským zrakom. Na jeho základe je definovaný „farebný tón v tóne“, pre jednotlivé odtiene dlažby. Následne sú určené kontrastné farby k danému farebnému tónu dlažby, ktoré zabezpečia to, že všetko vo vašej kúpeľni,obývačke alebo chodbe bude spolu dokonalo ladiť.

Prečo práve séria dlažieb Amacord ?

Je váš interiér ladený do prírodných odtieňov kože, alebo ste radšej fanúšik extravagantnejších sýtych odtieňov malinovo červenej ? Na základe systému NCS nájdete práve ten odtieň dlažby, ktorý bude ladiť presne k vášmu nábytku a doplnkom. K zemitým tónom nábytku odporúčame napríklad svetlé odtiene dlažby. Alebo tmavý odtieň dlažby k fialovej alebo zelenej farbe doplnkov. Možnosti sú nekonečné. Už nikdy sa vám nestane, že by ste si nemohli vybrať dlažbu, ktorá bude ladiť so zbytkom vášho interiéru.

Celá séria je navyše doplnená o dva povrchy s povrchovou úpravou Cotto a úpravou dreva. Úprava Cotto je určená do obytných priestorov, ktorým dodáva dotyk klasiky a elegancie. Naopak dizajn dreva je ako stvorený pre použitie v spálňach alebo kúpeľniach, kde posilňuje pocit tepla a komfortu. Tieto dva povrchy je vďaka dodržiavaniu farebného systému možné ľubovolne kombinovať, s garanciou dokonalého farebného zladenia.

Celá séria pozostáva z širokého množstva formátov od 30 x 60 cm, cez 60 x 60 cm až po 80 x 80 cm alebo podlhovastý formát 15 x 100 cm. Dostupné je tiež veľké množstvo doplnkových prvkov ako napríklad mozaiky, schodovky, sokle a iné dekoračné prvky.

Identita série Amacord sa zameriava na tradičné materiály, ktoré sa stretávajú s interiérovým dizajnom a naším každodenným životom. Vytvára koncept, ktorý má poskytnúť lineárny, harmonický a trendový obraz vášho domova. A to po všetkých stránkach od dokonale zladenej farebnosti, cez variabilitu povrchov a formátov až po širokú škálu doplnkových prvkov. A toto všetko v jednej sérii.

Pustite uzdu svojej fantázii a prepracujte svoj projekt alebo rekonštrukciu do najmenšieho detailu, séria Amarcord je na to ako stvorená. Ak by ste ocenili malú pomoc aj od našich predajcov a dizajnérov neváhajte nás kontaktovať veľmi radi vám pomôžeme.