Sanita a kúpeľňový nábytok, trendy roku 2020

Čomu venovať pozornosť v oblasti sanity v roku 2020?

Kúpeľne hrajú čoraz významnejšiu úlohu v interiéri a rovnako ako všetky ostatné časti domácnosti, sú ovplyvnené striedaním krátkodobejších alebo dlhodobejších trendov. Chystáte sa v roku 2020 stavať alebo prerábať? Zaujímajú vás novinky výrobcov, aktuálny dizajn či módne alebo praktické kúpeľňové „vychytávky“? Odpoveď na otázku „Čo sa bude nosiť v roku 2020?“ vám priblížime v nasledujúcej novinke. Dizajnéri už majú dávno jasno vo farbách, v tvaroch a materiáloch. Objavte ich aj vy.

Vaňa v priestore

Voľne stojaca vaňa prirodzene dominuje priestoru a zaistí vám celkom nový zážitok z kúpania. Umiestnite ju tam, kde vytvorí nejlepší dojem, a tak aby ste mali čo najpríjemnejší výhľad. Vaňa v priestore už neplní len praktickú funkciu hygieny ale výrazne zasahuje do dizajnu celej kúpeľne. A kto povedal, že vaňa musí byť len v kúpeľni? Nezabudnite, že máloktorá vaňa je taká vhodná na kúpanie vo dvojici ako práve tá voľne stojaca. Má rovnaký sklon chrbtových častí na oboch stranách a odtok umiestnený uprostred, aby nikoho neobmedzoval. Jednoducho váš jedinečný domáci kútik pokoja a oddychu.

WalkIn, otvorený sprchový kút

Či už riešite dizajn kúpeľne u vás doma, v saune, bazéne či hoteli, otvorený sprchový kút bez dverí je možno práve to, čo hľadáte. Sprchové zásteny WalkIn majú úplne minimalistický dizajn, ktorý zároveň vyhovuje náročnosti snáď každého interiéru. Ak hľadáte eleganciu, nenáročnú údržbu, nekompromisný a jednoduchý dizajn zamyslite sa práve nad týmto riešením sprchového kútu.

Čierna – nová elegancia

Čierna farba v kúpeľni bola doteraz takmer tabu. Časy sa však menia a s nimi aj dizajnérske pohľady. Čierna, či už v podobe obkladov, stien, nábytku, alebo sanity, bude absolútnym trendom v ďalšej sezóne. Nezabudnite, že táto farba si žiada dostatok priestoru, aby kúpeľňa nepôsobila stiesnene. Ak ho nemáte a napriek tomu sa jej nechcete vzdať, zadovážte si napríklad iba čierne umývadlo. Tak isto čierna nemusí byť dominantná farba kúpeľne. Elegantne vyznie aj voľba čiernych doplnkov, batérií, či mozaiky.  Ak budete mať odvahu zakomponovať čiernu farbu do svojho interiéru určite neoľutujete.

Bidetovacie WC

Stále viac ľudí sa po použití toalety spolieha na očistu vodou. Je nezadržateľný trend, že zamávame na odchod toaletnému papieru a zveríme svoju hygienu čistej vode. V bidetovacích toaletách sa snúbi čistota, pohodlie, dizajn a ekologická šetrnosť spolu so vysokou úrovňou kvality lídrov na trhu v tejto oblasti ako napríklad Geberit, Laufen, alebo Grohe. Okrem príjemnej očisty teplou vodou vás toaleta rozmazná aj ďalšími užitočnými funkciami v závislosti od konkrétneho modelu. Orientačné osvetlenie, vyhrievanie sedadla, doplnková sprchovacia technológia, pulzujúca masážna funkcia, automatické odsávanie, a omnoho viac – to všetko môžete objaviť výberom toho pravého modelu pre vás. Navyše zabudnite na priestor potrebný na osadenie samostatného bidetu. Bidetovacie WC zvládnu všetky funkcie elegantne na jednom mieste. Ak vás bidetovacie WC zaujali a chcete si ich pozrieť, alebo v pohodlí a súkromí vyskúšať nie je nič ľahšie. Navštívte naše špeciálne testovacie zóny v Liptovskom Mikuláši alebo Brezne. Mi ich už milujeme a zaručene touto voľbou urobíte výrazný krok v pred v oblasti modernej kúpeľne.

Toto je len zlomok tých najpodstatnejších trendov pre rok 2020. Ak sme vás oslovili, neváhajte a navštívte naše štúdiá. Naši dizajnéri a predajcovia sa tešia ako nájdu aktuálne trendové riešenia špeciálne pre vás.