Projekt veľkých formátov a 2 cm dlažieb na terase v KRT

Keď už spolupracujeme na zaujímavých projektoch s vami, našimi klientmi, vymysleli sme niečo nové aj u nás vo firme. Naša vzorkovňa si žiadala rozšírenie o exteriérový priestor, a tak vznikol projekt veľkých formátov a 2 cm dlažieb na terase v KRT. Ak pravidelne sledujete novinky, ktoré vám prinášame, veľké formáty v rozmere až 320 x 160 cm a dlažby hrubé až 2 centimetre pre vás nie sú žiadnym prekvapením. Teraz ich však môžete vidieť aj naživo a tak si budete vedieť lepšie predstaviť ich využitie u vás doma. Príďte sa pozrieť na našu terasu a obdivujte výsledok inovatívnych technológií. Talianske značky obkladov a dlažieb ich uviedli na trh s veľkým nadšením.

Niečo nové, niečo špeciálne

Talianski výrobcovia sú hrdí na svoje špeciálne formáty, pretože sa s nimi spájajú pojmy ako všestrannosť, pôsobivosť, originalita a jednoduché použitie. Veľké formáty v sebe majú moc dodať priestoru jedinečný štýl a eleganciu. Do našej galérie sme vybrali zo sérií od značiek Ariostea, EnergieKer a Italgraniti. Ich dizajn sa nesie v prírodných farbách. A aký je náš typ? Nemusíte ich využívať len na steny a podlahu. Inšpirujte sa u nás a položte si ich napríklad na stôl ako dosku, prípadne si objednajte kúpeľňový nábytok, ktorý sa z takýchto formátov vyrába ručne. Dnes je originalita a nevšednosť v kúpeľni trendy.

Až 2 cm hrubé

Dlažby s hrúbkou 2 cm majú tiež neskutočne veľa spôsobov využitia. Položte ich do trávy, prípadne do štrku na rovný podklad a nechajte len primeranú vzdialenosť medzi dlaždicami, aby ste uľahčili odtok dažďovej vody. Takúto pokládku si môžete zrealizovať aj sami, pretože nevyžadujú poter, maltu ani lepidlo. Ak z takejto dlažby chcete celú terasu, využite špeciálne terče. Sú to nastaviteľné podpery, ktoré sa dajú umiestniť v rôznych výškach a tak podklad nemusí byť úplne rovný. Pod dlažbou dokonca vznikne priestor, kam ukryjete technické veci ako napríklad káble, rúrky, hadice a podobne. Z trinástich kolekcií s rôznymi vzormi vybrala značka EnergieKer 24 odtieňov v piatich veľkostiach – od tradičných 60×60 cm až po veľké rozmery 120×60 cm. U nás na terase nájdete série so vzorom dreva, metalu, kameňa či cementu. Už si stačí len vybrať, ktorá sa k vám hodí najviac.

Hlavnou myšlienkou tohto projektu bolo, aby ste mohli vidieť akými rôznymi spôsobmi sa dá 2 cm dlažba využiť. Zároveň vás chceme aj ohúriť, pretože keď počujete alebo čítate o dlažbe s výškou nad 3 metre, je to obdivuhodné. Ale nie tak veľmi, ako keď ju vidíte naživo.