Séria Nuances od Italgraniti

Séria Nuances od Italgraniti vás zaujala už názvom však? A to ste ju ešte nevideli! Po precíznom výskume materiálov a štúdiu farieb sa základnými stavebným „kameňom“ série stal vzhľad betónu. Estetickí dizajnéri pri tvorbe kládli dôraz na postupnosť prírodných odtieňov. Tvoriť môžete z farebných prevedení napríklad tehlovej, svetlomodrej, hnedej, sivej či bielej farby. Farieb série je spolu 11 a k nim dizajnéri navyše doplnili niečo trendy – terrazzo vzor so sympatickým názvom Coccio. Zjednodušene povedané, sú to menšie častice vo farbách série zamiešané v betónovom tele dlaždice.

Technológia StrideUp®

Na výrobu Nuances je využívaná nová a špeciálna technológia, ktorej výsledkom je kombinácia skvelých protišmykových vlastností s unikátnou jemnosťou povrchu dlažby na dotyk. Elegantná a jemná nerovnosť povrchu spolu so starostlivo zvolenou paletou farieb spolu tvoria svoj vlastný estetický príbeh. Presvedčte sa o tom v galérii nižšie a inšpirujte sa.

Formátové prevedenia série

Proporčnosť a modularita sú súčasťou procesu navrhovania novej série dizajnového obkladu či dlažby. Nuances je vyrábaná vo formátoch MEGA – 120×260 cm, ktoré využijete najmä na stenu, potom v klasických, menších formátoch vhodných na stenu aj na zem, v podobe mozaiky a v neposlednom rade musíme spomenúť aj 2 cm hrubé dlaždice, ktoré vám pomôžu dokonale zosúladiť s interiérom domu aj exteriér. Tak čo, vyberiete si zo série Nuances novú dlažbu na terasu alebo k bazénu?

Ak máte z dlažby príjemný pocit, vtedy viete, že je to tá správna séria k vám domov. Pastelový odtieň v spojení s príjemným povrchom na dotyk a navyše výnimočným dizajnom sú skvelou voľbou do minimalistického interiéru. Urobme to takto: vy sa inšpirujte a my Vaše nápady a predstavy premeníme na skutočnosť, čo poviete? Predajcovia z kúpeľňového štúdia sú tu pre vás, aktuálne k dispozícii na telefóne aj e-maile.