Pulsify: Váš každodenný wellness

Žijeme v rýchlom svete a hľadanie rovnováhy medzi prácou a oddychom dokáže byť skutočnou výzvou. Ráno sa nejdete zobudiť a po práci zas neviete prácu vypnúť v hlave. Kde sa láme rovnováha života medzi povinnosťami a oddychom? Odpoveďou je – sprcha.

Asi ani vy nemáte radi zvuk ranného budíka. Neznie vám lepšie predstava rannej povzbudivej sprchy? A čo tak zaspávanie, keď sa prehadzujete na posteli a riešite ešte stále všetky tie povinnosti bežných dní? Snom každého z nás je snívať pokojne, uvoľnene a hneď po tom, ako zavrieme oči. A v každej kúpeľni je pritom zázračný prístroj, ktorý nám umožní oboje. Sprcha. Odhadnúť však, ako sa prúdom teplej vody nabudiť, alebo naopak upokojiť, vie už byť ťažšie. Aj preto prišiel nemecký výrobca Hansgrohe s novinkou Pulsify.

Pulz vášho žitia

Sprcha Pulsify bola vyvinutá tak, aby sa prispôsobila vášmu aktuálnemu pulzu. Dva sprchové módy PowderRain vám z pliec zaručene zmyjú všetku záťaž. Podľa nastavenej intenzity môžete po sprche cítiť hlboké uvoľnenie, alebo povzbudivé osvieženie. Skrátka – vždy vás privedie k životu. A čomu vďačíte za takýto zážitok? Pulsify vytvára mikrokvapky vody, ktoré vás zahalia do jemného očisťujúceho oblaku vody, kým všetko zlé sa z vás zmýva preč. Tu nejde len o hygienu tela. Tento zážitok je váš každodenný malý wellnes aj pre dušu a myseľ.

Ekologicky praktický

Hoci je Slovensko bohaté na zásoby vody, aj u nás si uvedomujeme, aký vzácny je tento prírodný zdroj. Či už chcete šetriť vodou z ekologických, alebo ekonomických dôvodov – Pulsify vo variante EcoSmart je tým najlepším riešením. Bez toho, aby ste to pocítili na zážitku zo sprchovania vám ušetrí až 60% vody zmenou jej prúdenia.

Vďaka druhej obsiahnutej technológii, QuickClean, sa nemusíte obávať tvorby vodného kameňa ani v lokalitách s tou najtvrdšou vodou. Jednoducho si užívate príjemnú sprchu z hlavice s priemerom 260 mm, pod uhlom 10 až 30 stupňov. Pulsify má v sebe inteligentne zakomponované odkladacie poličky, takže už nikdy nebudete musieť odkladať sprchový gél či šampón na zem, či iné, zle dosiahnuteľné miesta. Typ vodného prúdu pritom zmeníte jediným tlačidlom. A s jednoduchým a úsporným dizajnom už veľkosť vašej kúpeľne pre vás nebude obmedzením – Pulsify namontujete do akéhokoľvek sprchovacieho kúta. Rozhodnúť sa musíte už len či chcete chrómovú, matnú čiernu, alebo matnú bielu povrchovú úpravu.

Kde svoj wellness zakúpite

Aj ten najmenší priestor len pre vás sa dokáže zmeniť na miesto, kde ožijete do vitálneho dňa, alebo sa zrelaxujete tak, že bude stačiť len zatvoriť oči pre pokojnú noc. Tou zmenou je sprcha Pulsify od Hansgrohe, ktorá vyhrala prestížnu celosvetovú cenu za dizajn iF Awards 2021 a ktorú vám v K.R.T. prinášame. U nás vám radi poradíme i s kompletnou prestavbou kúpeľne tak, aby tam nová sprcha dokonale vynikla. Aby ste si to vedeli predstaviť, ukážeme vám to na 3D fotorealistickej vizualizácii, v jej online panoráme, v 3D pôdoryse, aj videovizualizácii. Stačí, keď navštívite naše pobočky v Liptovskom Mikuláši, v Banskej Bystrici a Brezne.