Horský pocit vnútri chatiek

Turistický región Liptova tvoria predovšetkým hory, ktoré lákajú tisíce návštevníkov každý týždeň počas letnej, aj zimnej sezóny. Po nich prichádzajú na rad teplé termálne vody Aquaparku Tatralandia, kde si unavené svaly oddýchnu. K.R.T. sa stará o to, aby ste ani pri pobyte v aquaparku nestratili spojenie s horami a prírodnými materiálmi, aj farbami.

Najvýhodnejším ubytovaním počas dovolenky je také, v ktorom máte na dosah ruky možnosti oddychu pre dospelých a zábavy pre deti. Holiday Village, dedinka moderného ubytovania v tesnom susedstve Aquaparku Tatralandia, je presne takým miestom. Aquapark si dáva záležať na tom, aby sa v dizajne chatiek, vrátane dlažieb, sanity a obkladov, odzrkadlil charakter tohto regiónu. Dôraz je pritom kladený na prírodné farby a materiály, zapadajúce do celkového konceptu. Vnútri aquaparku je zas alfou a omegou kvalita, hygienickosť a ľahká údržba materiálov – tak vo wellnesse, ako i v šatniach. Ročne týmito miestami prejde viac než pol milióna ľudí a tak je kvalita absolútnou prioritou. Pre všetky tieto náročné dodávky si Aquapark Tatralandia zvolil špičku v odbore – spoločnosť K.R.T.

Od prvej vizualizácie, po dodanie tovaru k dverám

Vytvoriť priestory, ktoré budú ladiť s vkusom miliónov návštevníkov, je extrémne ťažké zadanie. Špecialisti oddelenia projektov v K.R.T. začínajú tento proces detailným zameraním priestorov. Po vytvorení nákresu dochádza k náročnému výberu materiálov. Tie musia spájať požiadavky klienta na kvalitu, odolnosť, hygienu a samozrejme estetiku. Potom sa do práce púšťajú odborníci na vizualizácie. Po ich dokončení sa tieto upravujú podľa požiadaviek klienta. Pri plnej spokojnosti prichádza detailne spracovaná cenová ponuka a po jej odsúhlasení je vo veľkokapacitných skladoch K.R.T. pripravený materiál k expedícii a dodaniu v dohodnutých časoch. Aj tu je presne určený harmonogram, ktorý sa s klientom priebežne komunikuje. V postupnom poradí sú tak, bez toho aby sa nahromadilo priveľa materiálu pri prestavbe, dodávané obklady, následne dlažby, sanita a na záver všetky ostatné doplnky.

KRáčajTe s nami

Tri veľké písmená tu píšeme zámerne. Pri dovolenke v chaletoch Holiday Village pri Tatralandii totiž budete doslova kráčať s K.R.T. v novom dizajne chatiek, ktorý sa aplikuje do praxe, nakoľko sme dodávali dlažby nielen do kúpeľne. Ich prírodný dizajn, zladený s celkovým interiérom, nájdete vo všetkých priestoroch. Príroda je totiž dôvod, prečo turisti na Liptov prichádzajú a po návrate späť na ubytovanie by s ňou nemali strácať kontakt. A tak, keď sa ubytujete v Holiday Village, umývadlo vám pripomenie okruhliak v horskom potoku, obklady navodia spomienky na skalné útesy Tatier, drevené trámy a nábytok zachovajú spomienku na koruny stromov a chrómový elektrický radiátor na odraz z hladiny neďalekej Liptovskej Mary. Dlažby a obklady pritom pripomínajú silu prírody a dodávajú istotu, že tu stojíte na pevnej zemi, hoci aj s hlavou v oblakoch.

Každá stavba sa raz bude rekonštruovať

Pri výstavbe nových budov na to myslíme len málo. No faktom je, že každú stavbu v určitej fáze jej života, čaká rekonštrukcia. V Aquaparku Tatralandia si toto uvedomujú viac, než inde. Milióny návštevníkov, dve plnohodnotné turistické sezóny počas roka a náročné prostredie testované vysokými teplotami termálnych vôd, spôsobujú opotrebovanie materiálov rýchlejšie, než pri bežných stavbách. Majitelia pritom kráčajú s dobou a chcú, aby sa návštevníci cítili príjemne v tých najmodernejších priestoroch. V K.R.T. našli spoľahlivého a inovatívneho partnera, ku ktorému sa opätovne vracajú, čo je dôkazom spokojnosti so spoluprácou. Dodávame obklady, dlažby, sanitu, armatúry, doplnky, stavebnú chémiu. To všetko v kvalite, množstve a čase tak, aby sa v krátkom priestore medzi sezónami stihli všetky práce. Návštevníkov v novej turistickej sezóne tak vždy milo prekvapia vynovené priestory pre ich oddych a relax – či už v bazénoch, vo wellnesse a priestoroch Aquaparku Tatralandia, alebo pri ubytovaní v Holiday Village Tatralandia.